endelig familie

ankommet

Turen herover var virkelig hård! Skulle rejse i 22,5 time! Først til Frankfurt, så Washington D.C. og så til Denver.. Heldigvis sad jeg ved siden af min gode veninde Caroline fra København til D.C. Det var SÅ hårdt at sige farvel til mine forældre… Det er det hårdeste jeg har prøvet… Det var virkelig også mærkeligt at sige farvel til Caroline i D.C., heldigvis fløj jeg med fem andre til Denver. Hvor to af dem også skal bo her i Colorado, så vi ses nok til nogle arrangementer.

Mine forældre og jeg i lufthavnen

Mine forældre og jeg i lufthavnen

IMG_0172

Jakob, Caroline og jeg

IMG_0162

Caroline og jeg, vi havde det meget sjovt med at tage billeder

IMG_0154

Kommer virkelig til at savne hende

Men nu er jeg ankommet, og det er ikke en ankomstfamilie. Jeg har været her siden onsdag aften, hvor min værtsmor, -søster og -bror på 13 hentede mig i lufthavnen. Jeg har stadig en smule jetlag, skal lige vænne mig til den nye døgnrytme (Colorado er 8 timer bagefter Danmark). Her er virkelig smukt! Fra huset og terrassen er der udsigt til Rocky Mountains! Det er virkelig flot! På mandag starter jeg i skole. Det er en dag for alle nye og freshmens, så vi skal vist bare lære skolen og hinanden at kende. Der er vist også en udvekslingsstudent fra Norge og en masse fra Japan. På tirsdag skal jeg vælge fag, og der er SÅ meget forskelligt at vælge, det er helt vildt!

IMG_0188

Udsigten fra terrassen

IMG_0194

Her kan man se Rocky Montains fra terrassen

IMG_0189

Ude og gå tur med Robert, Emily og deres to hunde. Det er Sammy man kan skimte til højre.

Senere i dag skal vi til barberque party hos naboen, jeg glæder mig til at se hvordan det foregår og få snakket med nogle andre.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

endelig familie