ankommet

barbercue party & shopping

I går var jeg til barbercue party hos vores nabo. Det var meget sjovt, men der var kun små børn. Der var dog nogle ret nuttede små piger, som jeg fik talt og leget lidt med. Alle børnene (og mig) hoppede lidt på trampolin og legede poisoned frog. Jeg fik også spillet basketball med nogle af de andre.

I dag var jeg ude og shoppe med min værtsmor, -søster og -brødre på 15 og 17. Det var ret at få noget nyt tøj. Jeg havde egentlig tænkt at jeg ville prøve at købe mere farvet tøj, meeeen det gik ikke så godt… Men jeg fik min iphone! Men selvfølgelig kunne vi ikke få noget abonnement til den fordi den er unlocked (så jeg kan bruge den i Danmark også), så nu må vi tilbage til apple butikken og få et sim-kort. De bruger åbenbart ikke sim-kort herovre? Forstår det ikke helt. Anyways håber bare jeg kan få den til at du i morgen, man føler sig virkelig hjælpeløs uden.

IMG_0207

Nye sneaks, løbesko og shorts

IMG_0212

Fik da en blå trøje, og der er da også en grøn hest på den ene :p

IMG_0218

Mere gråt og sort

IMG_0220

Nye cremer og iphone

Ens hud tørrer fuldstændig ud her, fordi det er så højt oppe. Mere præcist 2.050 meter… En del mere end Danmark hvor det højeste punkt vist er 100 et eller andet.

Efter aftensmaden tog jeg ud for at prøve mine nye løbesko og shorts, og nøj hvor var det dejligt at løbe en tur og få pusten op! Det var virkelig smukt og man kunne bare dufte træer og skov! Hvilket jeg ikke er vant til i København. På vejen løb der et rådyr over vejen, 100 meter fra mig. Da jeg kom lidt tættere på løb en mor og hendes unge også over, de var måske 15 meter fra mig. De var så fine og smukke! Ser dem dagligt, dog ikke på den måde.

Nu vil jeg prøve at sove, for i morgen skal jeg starte i skole. Er så spændt! Det er for alle freshmenns og nye, hvor vi bare skal se skolen og lære hinanden at kende. Tror ikke der er så mange andre seniors, men glæder mig til at møde de andre udvekslingsstudenter! Glæder mig også til at vælge fag på tirsdag, ved stadig ikke hvad jeg skal vælge, der er såå mange sjove fag at vælge imellem!

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ankommet