barbercue party & shopping

first day at CVHS!

I går havde jeg første dag på Castle View High School! Det var SÅ fedt! Jeg elsker det! Det er virkelig som taget ud af en film! Jeg er allerede blevet rigtig gode venner med de andre udvekslingstudenter, og jeg fik også talt dansk med Einar fra Norge. Det var virkelig rart at  tale dansk igen og ikke bare over skype. Vi lavede ikke noget specielt den dag udover at se skolen og møde andre nye. Alle er SÅ søde, også lærerne. Jeg havde hørt at lærerne skulle være ret strenge i forhold til i Danmark, men det er nærmest omvendt! De joker virkelig meget og eleverne er også lidt “flabede” over for dem, men på den gode måde. Jeg tog bussen i skole med min host sister Emily på 13, hun går på en middle school der ligger lige overfor min skole. Undskyld for den dårlige kvali, vi havde lidt travlt.

Min host sister Emily og mig

Min host sister Emily og mig

I dag valgte jeg “classes” og de næste 9 uger ser mit skema sådan ud.

US history 1865-1945
Advertisement (det er vist en slappe af lav dine lektier klasse)
Litterature and Diversity (english)
Fitness & dance
French

Hver time varer 1 time og 40 min ca… Jeg nåede kun til de to sidste fag hvor vi havde en intro i fitness & dance og hvor vi lærte de andre på holdet at kende. Der var en virkelig sød pige som er cheerleader. Og hun foreslog at vi kunne tage i vandland eller en rollercoasterpark sammen. Hun er cheerleader og vil også gerne hjælpe mig med at komme på holdet hvis jeg er interesseret.

Det var også virkelig sjovt i fransk, der var en dreng fra frankrig der har været her i 3 uger på udveksling. Vi kunne så stille ham spørgsmål og sådan, og det er helt vildt hvor lidt de ved om Frankrig, så de ved nok ingenting om Danmark. Men det var virkelig sjovt! En af pigerne sagde at jeg skulle tale mere (på engelsk) for jeg havde sådan en sød måde at snakke på. Så pointerede de andre i klassen at det var min “dutch accent”…

På vej hjem fra skole mødte jeg også nogle drenge i bussen som jeg talte en del med. Og jeg har faktisk US history med dem, så det skal nok blive sjovt. Men alt i alt så elsker jeg high school!! Folk er virkelig søde og gode til at få en til at føle sig rigtig godt tilpas og tryg. Så jeg glæder mig virkelig til i morgen, hvor jeg skal have min første rigtige dag.

3

  • By Caroline Trolle

    iih hvor lyder det hele godt min snut! savner dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Benedikte in Colorado

      Årh savner dig SÅ meget! Hawaii!!!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Hej søde Benedikte.
    Det lyder virkelig spændende og dejligt at du er kommet godt på plads nu og klar til at komme igang med hverdagen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

barbercue party & shopping